El Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Esports, informa que el pròxim diumenge 9 d’abril es durà a terme la carrera “Trasmapi Tracks Formentera III Senar Stop”. Aquesta és una prova competitiva tutelada per la Federació Balear de Ciclisme, organitzada pel Club Trideporte, que col·labora amb el Save Posidonia Project, i que compta amb el suport del Consell Insular de Formentera i de Trasmapi.

Els participants es poden apuntar fins al dissabte a les 21.00h a través del web elitechip.net. Ja hi ha 235 inscrit i el límit és de 300. Més del 50 per cent dels ciclistes són de fora de les illes, segons ha destacat el conseller d’Esports Jordi Vidal.

Aquesta és una modalitat esportiva vinculada a la natura, al cicloturisme i al turisme que es disputa en un entorn natural, on els participants recorreran part dels camins de Formentera, en total 85 kms. En concret hi ha dues proves:

Senar Stop Silver: amb sortida i arribada al Port de la Savina de 85 Km
Senar Stop Bronze: amb sortida a Sant Francesc i arribada al Port de la Savina de 45 Km

La recollida de dorsals es farà el dijous 6 d’abril des de les 18:00 fins a les 20:30 en el Club de Camp (Eivissa) i el dissabte 8 d’abril des de les 18:00 fins a les 20:00 en el Port de la Savina (Formentera) o el diumenge 9 d’abril des de les 09:00 fins a les 10:00 en el Port de la Savina (Formentera)

La sortida serà el diumenge a les 10:30 h en el Port de la Savina de Formentera i l’arribada serà al mateix port. La sortida de la cursa més curta serà a les a les 12:00 h. des de Sant Francesc fins al Port de la Savina. El recorregut total comptarà amb 3 punts de control de pas i també amb 3 provisions pels ciclistes.